Etiket Sonuçları: dilimizinzenginlikleri

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart Ayı kapsamında panomuzu düzenledik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında gerçekleştirilen atasözleri ve deyim görselleştirmesi yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüleri öğretmenleri tarafından takdim edildi. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı kapsamında ortaya çıkan ürünlerden 'Atasözleri ve Deyimler Sergisi' açıldı. Ayrıca çalışmaların bir kısmı panodaki yerlerini de aldı. Sergideki çalışmalar tüm okul tarafından büyük ilgi gördü.

Ock

Ortaokul öğrencilerimiz anahtar kelimelerle Dede Korkut Hikayeleri yazdılar. Bu hikayeleri resimleştirerek özgün içerikler ürettiler.