Etiket Sonuçları: bigep

Nis

Bigep Projesi kapsamında her ay her şubeden ayın öğrencisi seçilerek Bigep panosunda yer alıyor. Nisan ayında da proje kapsamında her şubeden seçilen öğrencilerimizin fotoğrafları panodaki yerlerini aldı.

Nis

Kütüphanecilik klübü önderliğinde sınıflarımızda öğrencilerimiz öğretmenlerinin koçluğunda origami sanatıyla kendi kitap ayraçlarını yaptı. Öğrenciler hem eğlenirken hem de origami sanatını öğrendiler.

Nis

Geçtiğimiz günlerde okulumuzda Bigep Projesi kapsamında yapılan 4. deneme sınavının değerlendirme toplantısı yapıldı. Derse giren branş öğretmenleri katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda öğrenciler branş öğretmenleri tarafından önceki deneme sonuçları da baz alınarak tek tek değerlendirildi.

Nis

Bigep Projesi kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize mesleki teknik eğitim kurumları tanıtılıp ilgili video ve sunumlar izletilmiştir. Okullarımızın internet sitelerinde yapılan çalışmalar ve okullarla ilgili sanal gezi düzenlenmiştir.

Mrt

Bigep Projesi kapsamında öğrencilerimiz kadar öğretmenlerimizin de motivasyonlarını artırmanın okul kültürünü olumlu yönden etkileyeceği kanaatindeyiz. Bunu düşünerekten öğretmenlerimizle beraber güzel bir yemek etkinliği düzenledik.

Mrt

Bigep Kapsamında düzenlediğimiz 'Word Box' tasarım yarışmasına tüm şubelerimizden öğrencilerimiz büyük bir ilgiyle katılım sağladı. İngilizce dersinde öğrendiğimiz kelimeleri pekiştirmek amacıyla her öğrenci kendi 'word box' yani kelime kutusunu tasarladı ve içine her ünitede öğrendiği kelimeleri koydu. Yarışmanın sonunda her şubeden en özgün tasarlanan kelime kutusu seçildi ve ödülleri İngilizce öğretmeni tarafından öğrencilere takdim edildi.

Mrt

Bigep Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz veli ziyaretlerine aynı hızla devam etmekteyiz. Öğrencilerimizin dersine giren öğretmenler olarak veli ziyaretleri sırasında hem öğrencimizin aile ve çalışma ortamını görme imkanı buluyoruz hem de öğrencilerimizin durumlarını velilerimizle beraber değerlendirme imkanını nuluyoruz.

Mrt

Bigep kapsamında okul olarak her hafta ve günün belirli saatlerinde tüm sınıflarda eş zamanlı olarak kitap okuma etkinliği gerçekleştiriyoruz. Bazen sınıfta bazen çimlerde bazense bahçede güzel havanın tadını çıkarırken öğrencilerimiz kitapların büyülü dünyasına dalıyorlar.

Mrt

BİGEP 3. Deneme sınavı geçtiğimiz hafta okulumuzda 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize uygulanmıştı. Sonuçların da gelmesiyle birlikte derse giren branş öğretmenlerimizle tek tek öğrencilerin durumları değerlendirilerek öğrencilerin kazanım ve konu eksiklikleri belirlendi.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen 2. Bigep denemesinin ardından sonuçların da gelmesiyle 2. değerlendirme toplantısı yapıldı. Derse giren tüm branş öğretmenleriyle tek tek öğrencilerin durumları değerlendirildi. Öğrencilerin durumlarının daha iyiye ulaştırılması ve kazanım eksikliklerinin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması kararlaştırıldı.

Şbt

Bigep kapsamında 'Kariyer Günleri Etkinliği' için köyümüz sağlık ocağında görev yapmakta olan aile hekimi Özcan Erdoğan' okulumuza davet ettik. Kendisi doktorluk mesleğini tanıtıp öğrencilerimize bulaşıcı ve salgın hastalıklar konusunuda dikkate etmeleri için öğrencilerimize kıymetli bilgiler verdi. Kendisine bizlere vakit ayırdığı için teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı kapsamında ortaya çıkan ürünlerden 'Atasözleri ve Deyimler Sergisi' açıldı. Ayrıca çalışmaların bir kısmı panodaki yerlerini de aldı. Sergideki çalışmalar tüm okul tarafından büyük ilgi gördü.

Şbt

Bigep Projesi Şubat ayı kapsamında her sabah öğrencilerimizle fiziksel aktiviteler yaparak güne zinde başlıyoruz. Ne demiş atalarımız 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur!'

Şbt

Okulumuzda yapılan deneme sınavında başarı gösteren öğrencilerimize BİGEP kapsamında sınıf öğretmeni tarafından ödüllleri takdim edilmiştir. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz bünyesinde boş bulunan dersliklerde öğrencilerimiz için soru çözüm istasyonları oluşturulmuş olup öğrencilerimiz tarafından aktif olarak kullanılmaktadır.

Ock

BİGEP kapsamında KARAKUZU KOMUTANLIĞINDA yetkili astsubaylarımız okul müdürümüz Ferhat DOĞAN ile birlikte milli ve manevi değerlerin korunması, yükseltilmesi Türkiye mizin ihtiyacı oan eğitimli insan gücünün sağlanması konusunda öğrencilerimize bilgiler verdi.

Ock

Şanlıurfa Valisi Hasan ŞILDAK, BİGEP kapsamında ilçemiz okul müdürleri ve öğretmenleriyle T.C. Viranşehir Belediyesi Kültür Merkezinde bir araya geldi.

Ock

Şanlıurfa ilimizin eğitim potansiyelini tüm destek sağlayan kuruluşlar ile yükseltmek amacıyla Valiliğimizin himayelerinde ve 2024 Vizyon Belgesinin "Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye" hedefinin yol göstericiliğinde Şanlıurfa ilimizde Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) uygulanmaktadır. Okulumuzda bu proje kapsamında yer almaktadır.